Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

 

ověřeno zákazníky

certifikát Overené zákazníkmi

Kvalitu služieb máme potvrdenú našimi zákazníkmi. Vďaka ich spokojnosti sme získali prestížny certifikát Overené zákazníkmi od portálu Heuréka.cz.

Podmienkou pre toto ocenenie je získanie určitého počtu kladných hodnotení od zákazníkov. Kritériami je úroveň poskytovaných služieb, komunikácie so zákazníkom alebo rýchlosť dodania tovaru.

apek

APEK

Sme vlastníkmi certifikátu APEK Certifikovaný obchod a členmi Asociácie pre elektronickú komerciu (APEK)

APEK je združením viac ako 240 firiem, podnikateľov a odborníkov v elektronickom obchode a jedným z nich sme aj my. Stojíme tak po boku najväčších českých internetových obchodov, popredných softvérových spoločností a finančných inštitúcií. APEK je vaša záruka a väčšia istota nákupu!

 

OEKO-TEX

OEKO-TEX

Aby sa vám pekne spalo, ponúkame obliečky, ktoré je testované podľa európskych štandardov ISO 17050-1 a Oeko-tex. Nájdete ho podľa certifikátu a loga sedmokrásky. Všetky tieto kolekcie sa vyznačujú vysokou kvalitou 100% bavlny o vysokej gramáži.

 

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť