Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Prečo nakupovať u nás

Naša spoločnosť pôsobí na trhu už od roku 2004, máme teda naozaj bohaté skúsenosti v tom, čo robíme. Sme špecialisti pre váš dom, byt a záhradu, ktorí prinášajú originálny aj praktický tovar pre každého. Vyberať môžete zo štýlového bytového textilu, originálnych bytových dekorácií a doplnkov, moderného vybavenia kuchyne a jedálne i nenahraditeľných pomocníkov a techniky do záhrady či do dielne.

Široká a kompetentná ponuka tovaru

Ponúkame vám rozsiahly sortiment tovaru a neustále pracujeme na jeho rozširovaní k vašej spokojnosti. Zaujímajú nás vaše názory a požiadavky, ktorými sa pri výbere produktov inšpirujeme. V našej ponuke si vyberú nároční zákazníci aj tí, ktorí si želajú ušetriť.

Široký sortiment
Více než 95% zboží skladem

Viac než 99 % tovaru skladom

Vďaka vlastnému skladu s rozlohou 5 000 m2 máme drvivú väčšinu ponúkaného tovaru skladom. Môžeme tak všetky vaše objednávky vybaviť v čo najkratšej možnej dobe a k vašej úplnej spokojnosti.

Rýchle doručenie

Garantujeme rýchle doručenie vašej objednávky. Tovar skladom expedujeme najneskôr do 2. pracovného dňa od objednania. Vyberať navyše môžete zo širokej ponuky prepravných spoločností od kuriérskeho doručenia na adresu až po výdajné miesta.

Rychlé doručení
Doprava zdarma

Doprava zadarmo na všetko pri objednávke nad 50 EUR

Na každú vašu objednávku v hodnote 50 € a viac od nás dostanete ako darček dopravu úplne zadarmo. Vážime si našich zákazníkov a máme radosť, ak za ušetrené peniaze zakúpia produkty z našej ponuky. Preto hradíme dopravu my.

Stabilná a spoľahlivá spoločnosť

Na slovenskom trhu pôsobíme od roku 2007, máme teda bohaté skúsenosti v tom, čo robíme. Vďaka spokojnosti našich zákazníkov navyše pravidelne vyhrávame ankety spokojnosti a to v Čechách, na Slovensku i zahraničí. U nás môžete nakupovať s pokojom a dôverou.

Stabilní a spolehlivá společnost
Nákup bez rizik

Nákup bez rizika

Ak s naším tovarom nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojní, môžete ho do 14 dní bez udania dôvodu vrátiť a my vám vrátime peniaze. V prípade akýchkoľvek problémov sú vám navyše k dispozícii naše operátorky zo zákazníckeho centra.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť