Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm
Tepelne aj chemicky odolná panvica vyrobená zo silnej nehrdzavejúcej ocele zložené z 5 vrstiev s celkovou hrúbkou steny 3 mm. Nepriľnavosť povrchu je zabezpečená kvalitná keramickým povrchom bez použitia teflónu. Panvicu je možné umývať v umývačke riadu, alebo používať aj v rozpálenej rúre na pečenie. Vlastnosti: kvalitná potravinárska nehrdz. oceľ 18/10 * keramická nepriľnavá plocha bez PTFE a PFOA ** rýchly a rovnomerný rozvod tepla vďaka 5-vrstvovým stenám hrúbka steny: 3 mm až 40 % úspora energie tepelne izolovaná rukoväť z nehrdz. ocele panvicu je možné umývať v umývačke riadu pre všetky typy varných dosiek: plyn, keramika, elektrické a indukčné možno použiť aj do rúry pri teplote do 240 °C Kuchynský riad a produkty radu Healthy and Tasty patria medzi špičku vo svojej kategórii a prinesú vám do vašej kuchyne novej potešenie z varenia. Potravinárska oceľ 18/10 - koróziivzdorná vysokolegovaná oceľ so zvýšenou odolnosťou voči chemickej i elektrochemickej korózii. Oceľ 18/10 tvorí z 18% chróm a z 10% nikel. Práve nikel dodáva tejto ocele vysokú pevnosť. PTFE a PFOA - látky používané pri výrobe tzv. teflónových povrchov môžu byť v prípade uvoľnenia škodlivé. Keramické povrchy sú naproti tomu vyrobené bez prímesi týchto látok a nepriľnavosť u nich umožňuje ich hladký povrch bez pórov, ktoré by sa mohli zanášať.
5,0 4
40

Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm

Výpredaj
Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm

Healthy & tasty Keramická panvica 24 cm

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Tepelne aj chemicky odolná panvica vyrobená zo silnej nehrdzavejúcej ocele zložené z 5 vrstiev s celkovou hrúbkou steny 3 mm. Nepriľnavosť povrchu je zabezpečená kvalitná keramickým povrchom bez použitia teflónu. Panvicu je možné umývať v umývačke riadu, alebo používať aj v rozpálenej rúre na pečenie.
 
Vlastnosti:
  • kvalitná potravinárska nehrdz. oceľ 18/10 *
  • keramická nepriľnavá plocha bez PTFE a PFOA **
  • rýchly a rovnomerný rozvod tepla vďaka 5-vrstvovým stenám
  • hrúbka steny: 3 mm
  • až 40 % úspora energie
  • tepelne izolovaná rukoväť z nehrdz. ocele
  • panvicu je možné umývať v umývačke riadu
  • pre všetky typy varných dosiek: plyn, keramika, elektrické a indukčné
  • možno použiť aj do rúry pri teplote do 240 °C
 
Kuchynský riad a produkty radu Healthy and Tasty patria medzi špičku vo svojej kategórii a prinesú vám do vašej kuchyne novej potešenie z varenia.
 
Potravinárska oceľ 18/10 - koróziivzdorná vysokolegovaná oceľ so zvýšenou odolnosťou voči chemickej i elektrochemickej korózii. Oceľ 18/10 tvorí z 18% chróm a z 10% nikel. Práve nikel dodáva tejto ocele vysokú pevnosť.
 
PTFE a PFOA - látky používané pri výrobe tzv. teflónových povrchov môžu byť v prípade uvoľnenia škodlivé. Keramické povrchy sú naproti tomu vyrobené bez prímesi týchto látok a nepriľnavosť u nich umožňuje ich hladký povrch bez pórov, ktoré by sa mohli zanášať.

Parametre a špecifikácia

Elektrika: áno
Hmotnosť: 1 kg
Indukcia: áno
Materiál: keramika
Ohrev v rúre: áno
Plyn: áno
Priemer: 24 cm
Sklokeramika: áno
Umývačka riadu: áno
Výška (cm): 4,8 cm

Katalógové číslo:

 120682
Zdieľať

Hodnotenie

5,0 (4 hodnotenia)
100 % zákazníkov odporúča

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť