Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Môžete sa na nás spoľahnúť!

Vážení zákazníci,

radi by sme Vám uľahčili súčasnú ťaživú situáciu, v ktorej sme všetci spoločne. V tejto chvíli fungujeme v bežnej prevádzke, sme v kontakte s dodávateľmi i dopravcami a robíme maximum pre Vás, našich zákazníkov.

Odporúčame objednávať si balíčky domov ideálne s platbou vopred, aby ste čo najviac chránili seba i kuriérov, ktorí vám balíček budú doručovať. Situáciu pozorne sledujeme a o prípadných zmenách, ktoré by sa mohli dotknúť našej prevádzky aj doručovania Vašich balíčkov, Vás budeme samozrejme vždy bezodkladne informovať. V prípade neskoršieho dodania prosíme o trpezlivosť a zhovievavosť, momentálne čelíme mimoriadnemu náporu objednávok. Ďakujeme za pochopenie.

Opatrujte sa, buďte ohľaduplní a ak je to možné, zostávajte v pohodlí svojho domova. Sme tu pre Vás!

AKTUÁLNE

23. apríla 14:00 - Dopravca TopTrans pre nadrozmerné zásielky opäť umožňuje platbu na dobierku.

23. marca 20:00 - S cieľom chrániť zdravie zamestnancov v prevádzke ako aj obyvateľov miest a obcí, Slovenská pošta od utorka 24. marca 2020 do 5. apríla 2020 upraví otváracie hodiny pobočiek na celom území Slovenska. Počas pracovných dní mať budú pobočky Slovenskej pošty individuálne stanovené otváracie hodiny aj s ohľadom na momentálny stav zamestnancov ovplyvnený všeobecnou situáciou tak, aby bolo koncentráciou obyvateľov v čo najväčšej miere zabránené šíreniu COVID-19. V mestách nad 10 000 obyvateľov budú pošty otvorené do 16:00 hod, minimálne jedna pošta bude otvorená jeden deň v týždni do 17:00 hod. V sobotu a v nedeľu budú všetky pošty zatvorené.

23. marca 11:00 - Dopravca DHL opäť umožňuje platbu na dobierku. Platbu pri prevzatí zásielky je však možné uskutočniť iba bezhotovostne, t. j. platobnou kartou. Platba v hotovosti nebude umožnená.

18. marca 19:00 - Vzhľadom k súčasnej situácii a s ňou súvisiacimi kolónami na hraničných priechodoch, môže u niektorých objednávok prepravovaných z nášho skladu v Českej republike, dôjsť k posunu termínu dodania. Ospravedlňujeme sa za prípadné vzniknuté komplikácie a ďakujeme za pochopenie. Robíme maximum pre dodržanie štandardného režimu a termínov doručenia u väčšiny objednávok.

18. marca 16:30 - Vaša spokojnosť a dôvera v naše služby je pre nás kľúčová. Preto aj vzhľadom na súčasnú neľahkú situáciu predlžujeme dobu pre možnosť vrátenia tovaru na 60 dní.

17. marca 9:30 - Po priamej komunikácii s dopravcom Zásielkovňa opäť zapíname ich výdajnú sieť. Vzhľadom k zodpovednému prístupu a prijatým bezpečnostným opatreniam prosíme zákazníkov, aby platbu na dobierku realizovali bezkontaktne len pomocou platobnej karty a terminálu. Dopravca zákazníkov o tejto skutočnosti informuje pomocou SMS.

16. marca 14:00 - U dopravcu TopTrans pre nadrozmerné zásielky a u kuriéra DHL vypíname možnosť platby na dobierku. Z preventívnych dôvodov toto opatrenie zaviedli sami dopravcovia.

15. marca 16:30 - Pravidelne komunikujeme s našimi prepravcovi a reagujeme na aktuálnu situáciu. Pre všetkých našich zákazníkov platí, že tovar skladom doručujeme za 1-2 pracovné dni, ako tomu je v bežnej prevádzke.

13. marca 15:00 - S ohľadom na nové nariadenie vlády dočasne vypíname výdajné miesta Zásilkovna, ktorá sa z veľkej časti nachádzajú v bežných maloobchodoch.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť