Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

O spoločnosti

Naša spoločnosť pôsobí na trhu už od roku 2004, máme teda naozaj bohaté skúsenosti v tom, čo robíme. Sme špecialisti pre váš dom, byt a záhradu, ktorí prinášajú originálny aj praktický tovar pre každého. Vyberať môžete zo štýlového bytového textilu, originálnych bytových dekorácií a doplnkov, moderného vybavenia kuchyne a jedálne i nenahraditeľných pomocníkov a techniku do záhrady či dielne.

O spoločnosti

Ako išiel čas

2020

Počas jediného roka zvládame obslúžiť 1 000 000 spokojných zákazníkov z piatich európskych krajín.

2019

Na Slovensku vyhrávame v súťaži Heureka ShopRoku prvé miesto v kategóriách Bytové doplnky a Bývanie a dizajn. V Poľsku sme v lokálnej obdobe tejto súťaže na druhom mieste.

2018

S ohľadom na veľký zákaznícky dopyt, ktorému zodpovedá i naša bohatá produktová ponuka, rozširujeme naše skladové priestory.

2017

Expandujeme na rumunský trh a výrazne rozširujeme produktovú ponuku pod našou značkou 4home. Okrem nových položiek z kategórie bytového textilu ponúkame ako novinku našim zákazníkom tiež nehrdzavejúce sady hrncov alebo mimoriadne obľúbené Termopoháre Hot&Cool.

2016

Vstupujeme na maďarský trh. Vyhrávame ocenenie Český košík roka za zákaznícky najprívetivejší nákupný proces medzi českými e-shopmi. V Česku a Poľsku sa umiestňujeme na treťom mieste v súťaži ShopRoku v kategórii Dom a záhrada.

2015

Neustále modernizujeme náš e-shop, nasadzujeme prvú plne responzívnu verziu, optimalizovanú pre všetky moderné zariadenia ako sú tablety a mobilné telefóny. Vstupujeme na ďalší zahraničný trh - Poľsko.

2014

Získavame prvé miesto v súťaži Heureka Shoproku v kategórii Bytové doplnky a dizajn na Slovensku a sme finalistom v tej istej kategórii v Čechách. Rozširujeme sortiment o ďalšie tisícky produktov, vrátane prestížnych značiek. Náš e-shop teraz obsahuje už bezmála 10 000 rôznych produktov

2012

Presťahovali sme sa do nových kancelárií a hlavne do nového modernejšieho skladu s rozlohou 4 875 m2, vďaka čomu môžeme aj naďalej skvalitňovať naše služby.

2007

Expandovali sme k našim susedom na Slovensko.

2004

Zakladáme našu spoločnosť 4home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť