Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Kela Držiak na cukor Kela Držiak na cukor
Držiak na cukor slúži na skaramelizovanie cukru pri príprave typického nemeckého punču zvaného Feuerzangenbowle.Držiak umiestnime na nádobu s punčom a naň dáme cukor, najlepšie v tvare kužeľa, ale môžu byť aj kocky. Následne polejeme cukor rumom a zapálime. Ak plameň začne slabnúť, môžeme naliať na cukor ďalší rum. Plameňom sa cukor rozpustí a pretečie do nápoja cez diery v držiaku.
0,0 0
10

Kela Držiak na cukor

Kela Držiak na cukor

10,49 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 9,95 €
Dostupnosť: Skladom
U vás: štvrtok 23. 05. 2024
Nákupom získate 29 Pohodáčikov

Popis



Držiak na cukor slúži na skaramelizovanie cukru pri príprave typického nemeckého punču zvaného Feuerzangenbowle.
 
Držiak umiestnime na nádobu s punčom a naň dáme cukor, najlepšie v tvare kužeľa, ale môžu byť aj kocky. Následne polejeme cukor rumom a zapálime. Ak plameň začne slabnúť, môžeme naliať na cukor ďalší rum. Plameňom sa cukor rozpustí a pretečie do nápoja cez diery v držiaku.
 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka (cm): 28 cm
Materiál: nerez
Šírka (cm): 5,5 cm

Katalógové číslo:

 120538
Zdieľať
kela

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť