Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Bino Magnetická tabuľa obojstranná Bino Magnetická tabuľa obojstranná
Skladacia obojstranná detská tabuľa s množstvom príslušenstva. Jedna strana je biela a magnetická na pripevnenie priložených magnetických obrázkov alebo na písanie fixkou; druhá strana je bridlicová na písanie kriedou.Súčasťou je krieda, fixka a guma. Hracia tabuľa ponúka množstvo zábavy a radosti pri kreslení, písaní a maľovaní. Vytváranie mnohých vzorov pomocou magnetických tvarov a šablón podporuje kreativitu vášho dieťaťa. Vaše dieťa sa môže hrať na podlahe alebo stole.Tabuľa sa dá zložiť naplocho a ľahko uskladniť, aj keď vám chýba úložný priestor. Predškoláci a deti zo základných škôl si s touto hračkou užijú nekonečnú zábavu. Skvele sa hodí aj ako cestovná hračka.
4,5 4
16

Bino Magnetická tabuľa obojstranná

Zľava -24%
Bino Magnetická tabuľa obojstranná Bino Magnetická tabuľa obojstranná Bino Magnetická tabuľa obojstranná

Bino Magnetická tabuľa obojstranná

4 hodnotenia
Pôvodne 20,99 € | Zľava: 5,00 € 15,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 15,99 €
Dostupnosť: Skladom 6 ks a viac
U vás: zajtra
Nákupom získate 38 Pohodáčikov

Popis



Skladacia obojstranná detská tabuľa s množstvom príslušenstva. Jedna strana je biela a magnetická na pripevnenie priložených magnetických obrázkov alebo na písanie fixkou; druhá strana je bridlicová na písanie kriedou.
 
Súčasťou je krieda, fixka a guma. Hracia tabuľa ponúka množstvo zábavy a radosti pri kreslení, písaní a maľovaní. Vytváranie mnohých vzorov pomocou magnetických tvarov a šablón podporuje kreativitu vášho dieťaťa. Vaše dieťa sa môže hrať na podlahe alebo stole.
 
Tabuľa sa dá zložiť naplocho a ľahko uskladniť, aj keď vám chýba úložný priestor. Predškoláci a deti zo základných škôl si s touto hračkou užijú nekonečnú zábavu. Skvele sa hodí aj ako cestovná hračka.

Parametre a špecifikácia

Farba: mix farieb
Hĺbka (cm): 20 cm
Hmotnosť: 1,2 kg
Materiál: drevo
Odporúčaný vek od: 3 rokov
Šírka (cm): 33 cm
Výška (cm): 45 cm

Katalógové číslo:

 698104
Zdieľať
bino

Hodnotenie

4,5 (4 hodnotenia)
100 % zákazníkov odporúča
3 recenzie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť