Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Viac informáciu tu.

Stíhame pod stromček! Garancia doručenia do Vianoc
Garancia doručenia do Vianoc!
Kontakt 0 Obľúbené Prihlásenie Košík

Náhľad košíka

K doprave ZADARMO ostáva nakúpiť za 60,00 €
Váš košík je prázdny...
Professor 19998 elektrická čokoládovňa Professor 19998 elektrická čokoládovňa
Doprajte si ovocie alebo sušienky v čokoláde! V elektrickým hrnci Professor 19998 veľmi ľahko rozpustíte čokoládu, pripravíte nugátový krém a ďalšie lahodné dobrôtky. Maximálna hmotnosť spracovávanej polevy alebo čokolády je 250 g.Obsah balenia: 1 x základná časť, taviaci hrnček 1 x stierka 1 x odkvapkávacia mriežka 6 x forma (srdce, medvedíky, štvorce, kávové zrná, hviezdy, vianočné stromčeky) 1 x forma veľké srdce 10 x plastová vidlička 1 x špirálová lyžička pre prípravu praliniek 1 x vidlička na prípravu tabuľkové čokolády 1 x návod na použitie s receptáromAko čokoládovňu používaťa) Postavte prístroj na rovný povrch a dovnútra vložte taviaci hrnček.b) Zapojte prístroj do siete. Najprv ho nechajte nahriať asi 10 minút na prevádzkovú teplotu otočením ovládača na stupeň 2 (približne 60 ° C).c) Čokoláda alebo polevy by mali byť jemne nalámanej, rýchlejšie sa rozpustí.d) Stupeň 1 (približne 43 ° C) sa používa pre udržanie teploty už roztavenej čokolády.e) Po použití prepnite ovládač do polohy 0 a prístroj odpojte od siete.f) Ak čokoládovňu nepoužívate, uložte ju na suché miesto.
4,6 5
15.09

Professor 19998 elektrická čokoládovňa

Professor 19998 elektrická čokoládovňa

Vypredané Kúpiť

Katalógové číslo:

 100823

Popis

Doprajte si ovocie alebo sušienky v čokoláde! V elektrickým hrnci Professor 19998 veľmi ľahko rozpustíte čokoládu, pripravíte nugátový krém a ďalšie lahodné dobrôtky. Maximálna hmotnosť spracovávanej polevy alebo čokolády je 250 g.
 
Obsah balenia:
 
  • 1 x základná časť, taviaci hrnček
  • 1 x stierka
  • 1 x odkvapkávacia mriežka
  • 6 x forma (srdce, medvedíky, štvorce, kávové zrná, hviezdy, vianočné stromčeky)
  • 1 x forma veľké srdce
  • 10 x plastová vidlička
  • 1 x špirálová lyžička pre prípravu praliniek
  • 1 x vidlička na prípravu tabuľkové čokolády
  • 1 x návod na použitie s receptárom
 
Ako čokoládovňu používať
a) Postavte prístroj na rovný povrch a dovnútra vložte taviaci hrnček.
b) Zapojte prístroj do siete. Najprv ho nechajte nahriať asi 10 minút na prevádzkovú teplotu otočením ovládača na stupeň 2 (približne 60 ° C).
c) Čokoláda alebo polevy by mali byť jemne nalámanej, rýchlejšie sa rozpustí.
d) Stupeň 1 (približne 43 ° C) sa používa pre udržanie teploty už roztavenej čokolády.
e) Po použití prepnite ovládač do polohy 0 a prístroj odpojte od siete.
f) Ak čokoládovňu nepoužívate, uložte ju na suché miesto.

Parametre

Značka: professor Professor
Farba: žltá
Materiál: nerez + plast
Počet kusov v sade: 23 ks
Príkon: 15 W
Umývačka riadu: nie
Hodnotenie (5) Dotazy (1)
4,6
100% zákazníkov odporúča 5 Hodnotenie
1 recenzií
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0
D Dagmar 12. 12. 2016 overený zákazník

Super výmysel, moja dcéra robí stále nejaké čokoládky.

  • žiadne pripekanie ani popálené ruky
Zobraziť celé hodnotenie
Všetky recenzie (1)

Najnovšie otázky

K Klára 07. 01. 2019

Kedy bude dostupné mala by som záujem

4 4Home 09. 01. 2019

Dobrý den, toto zboží již bohužel není delší dobu v naší nabídce a již ani nebude. S přátelským pozdravem Veronika Heryánová, 4home, a.s.

Zobraziť celú otázku
Všetky otázky (1)

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť