Popis
Doprajte si ovocie alebo sušienky v čokoláde! V elektrickým hrnci Professor 19998 veľmi ľahko rozpustíte čokoládu, pripravíte nugátový krém a ďalšie lahodné dobrôtky. Maximálna hmotnosť spracovávanej polevy alebo čokolády je 250 g.
Obsah balenia:
- 1 x základná časť, taviaci hrnček
- 1 x stierka
- 1 x odkvapkávacia mriežka
- 6 x forma (srdce, medvedíky, štvorce, kávové zrná, hviezdy, vianočné stromčeky)
- 1 x forma veľké srdce
- 10 x plastová vidlička
- 1 x špirálová lyžička pre prípravu praliniek
- 1 x vidlička na prípravu tabuľkové čokolády
- 1 x návod na použitie s receptárom
Ako čokoládovňu používať
a) Postavte prístroj na rovný povrch a dovnútra vložte taviaci hrnček.
b) Zapojte prístroj do siete. Najprv ho nechajte nahriať asi 10 minút na prevádzkovú teplotu otočením ovládača na stupeň 2 (približne 60 ° C).
c) Čokoláda alebo polevy by mali byť jemne nalámanej, rýchlejšie sa rozpustí.
d) Stupeň 1 (približne 43 ° C) sa používa pre udržanie teploty už roztavenej čokolády.
e) Po použití prepnite ovládač do polohy 0 a prístroj odpojte od siete.
f) Ak čokoládovňu nepoužívate, uložte ju na suché miesto.