Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Oslavujeme 10 ROKOV na trhu, alebo čo ste o nás ešte nevedeli!

09. 10. 2014 |

Čas beží neskutočne rýchlo a tak došlo k tomu, že tento rok oslavujeme už svoje desiate narodeniny! A pri tej príležitosti sme sa rozhodli trochu vám poodhaliť niektoré z tajností nášho 4home tímu a prezradiť, aké sú naše NAJ. Pre začiatok sme ich našli príhodne 10. Ste pripravení?

 Terka a Duška               Marťa                     

1.Najvyšší a najmenší

Terka a Dušanka, najdlhší a najkratší článok nášho pevného reťaze, bez ktorých by sme neboli kompletný!

Ich výškový rozdiel činí celých 25 cm, pričom Terka so svojimi 183 cm s veľkým prehľadom prekonáva svojou výškou veľkú väčšinu z nás. Zaujímavé je, že hoci už tak veľa vysoká, veľmi rada nosí aj 10 cm podpätky.
Dušanka je síce malá, ale šikovná :) A vďaka svojmu večne žiarivému úsmevu tiež neprehliadnuteľná.

2.Najkreatívnejší

Najkreatívnejšia zo všetkých kreatívnych? Kto iný ako naša grafička! Marťa spí na paletách, vyrába vlastné šperky, šije (ale nikdy nie do nás) a neustále niekde pobehuje s fotoaparátom. A samozrejme je dušou všetkých našich mailingov, ktoré by rozhodne inak neboli tak úžasné...

 Anička       Gabča                    

 

3.Najzcestovalejší

Naša Anička je svetobežníčkou každým kúskom! Všade bola a všade sa dohovorí. Popri tradičných destinácií ako je Taliansko, Anglicko, Francúzsko či Nemecko, navštívila tiež exotické Japonsko, rušnú a nikdy nie spiacu Ameriku aj horúcu a divokú Afriku. Zostáva sa len opýtať, kam Anička vyrazí nabudúce, čo myslíte?

4.Najdlhšie vlasy

Gabčiným typickým znakom sú jej nádherné dlhé vlasy, vďaka ktorým ju nikdy neprehliadnete. Dokonca spoznáte, že je v práci, pretože keď na koberci nájdete 2 m dlhý vlas, tak to môže byť snáď len vlas princeznej z rozprávky a alebo... Gabčin! :) Ale pozor! Nenechajte sa mýliť, dlhé vlasy rozhodne neznamenajú dlhé vedenie!

Pavla a Péťa     Jitka                       

5.Najčerstvejšie mladé pani

Tohtoročné leto sa v našich kanceláriách urodilo a mali sme tu hneď dve svadby za sebou. Dievčatá odvtedy doslova žiaria šťastím a nejedna z nás nevydatých im ticho závidia :) Nehovoriac o tom, že ako nevesty vyzerali naozaj rozprávkovo...

6.Najdlhšie vo 4Home

Naša stálica Jíťa pracuje vo 4Home už neuveriteľných 8 rokov! A celých 8 rokov sedí každý deň trpezlivo so slúchadlami na ušiach a so všetkou ochotou sa stará, aby všetci naši zákazníci boli spokojní, dostali tie správne odpovede včas a radi sa k nám vracali. A verili by ste, koľko našich katalógov za tých 8 rokov stačila nazbierať? No ani my sme nemali sily na to ich všetky spočítať!

 Terka a Soňa  Petr 

 

7.Najväčší cifršpióni

Nikto nerozumie číslam toľko, ako naše dievčatá z učtárne. Celý deň len počítajú a počítajú. A my vďaka nim všetci vieme, ako máme hospodáriť ... A ak nie, tak nám to samozrejme spočítajú.

8.Najlepší vodič

Peter je vodič s najlepším odhadom, pretože trafiť sa s naloženou paletou vysokou 125 cm do otvoru 134 cm, to celé vo výške 10 m od zeme a nehodiť si ju na hlavu - na to už musíte mať skutočne trefu. Tak kto si na to trúfa, páni a dámy?

logistika

 

9.Najpracovitejší

S pokorou musíme uznať, že jediní, kto sa u nás doslova ani na chvíľku nezastaví, sú naši kolegovia z logistiky. Neustále niekde pobehujú, balia, rozbaľujú, hľadajú a nachádzajú ... Skrátka sú usilovní ako včielky a dbajú na to, aby všetky balíčky odchádzali včas a v poriadku zabalené. Však 110 000 balíkov od začiatku roka už hovorí za svoje...

rodičové

 

10.Najplodnejší

V našom tíme nájdete veľa zaslúžilých mamičiek i oteckov, ktorí majú náš neskutočný obdiv. V priemere vychádza na jedného 4home rodiča cca 2,2 dieťaťa. A určite s nami budete súhlasiť, že pri takom počte radostí i starostí človek svojím kolegom občas odpustí ti trochu tej nervozity.

 

To je teda časť nášho 4home tímu, ktorý sa každý deň stará o vašu spokojnosť. Je nás tu samozrejme oveľa viac a vám všetkým zvedavým môžeme prezradiť, že čoskoro na nás prezradíme ďalšie perly! Tak sa tešte! :)

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť