Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Oslavujeme 10 rokov na trhu, alebo čo ste o nás ešte nevedeli! II.

20. 11. 2014 |

Oslava našich 10. narodenín je v plnom prúde a my vám prinášame ďalšiu porciu klebiet a NAJ nášho 4home tímu. Druhá desiatka zaujímavostí už na vás čaká! :)

Mirek, Honza, Hanka         

1.Najmuzikálnější

Náš Míra je muzikant každým kúskom, kadiaľ chodí, tade spieva alebo hrá na čokoľvek, čo mu príde pod ruku. "Mám po dlhej dobe radosť velikou, utiekla mi baba s iným paprikou!" a množstvom ďalších veršov nás baví pri každej príležitosti. A potom že ajťáci sú nudní!

2.Najnovšia posila tímu

Aj do nášho tímu občas zavíta nová krv a Honzu s Hankou sme uvítali len minulý mesiac! Zatiaľ sa im u nás vraj páči a na nič sa nesťažujú. Však si je tiež rozmaznávame, takže dúfame, že im nadšenie z práce u nás vydrží.

 

Katka a Jitka         

3.Najdesignovejší

Nás dizajnový guru má na háku všetky najnovšie trendy a stará sa, aby vaše domovy žiarili krásnymi vecami. Na otázku, koľko má doma sama dizajnových vecí z našej 4Pure ponuky, však Katka záhadne mlčí... Asi k nej budeme musieť zavítať na návštevu a zistiť, ako si bývajú milovníci krásnych vecí.

4.Najpozitivnejší

Aj keby traktory padali, začujete z našej firmy prenikavý smiech. Vždy báječná nálada, neuveriteľný zmysel pre humor a pozitívne myslenie ... to je naša Jíťa. Milým úsmevom žiari na každom kroku a prenáša svoju dobrú náladu na každého, koho stretne. S takou kolegyňou je skrátka radosť pracovať!

 

Marťa a Lucka                                    

 

 

 

 

 

 

5.Najväčší excel guru

Nenechajte sa zmiasť milým výzorom. Zdanie totiž klame. S touto slečnou neradno si zahrávať! Dokáže vám to totiž pekne spočítať, a to aj bez kalkulačky. Stačí ju k tomu "len" excelovská tabuľka o desiatich tisícoch riadkov ... potom sa ešte len cíti ako ryba vo vode. :)

6.Najmladší

Lucka je náš benjamín. Ešte nedávno rozbíjala bábovky svojim sokyniam na piesočku, avšak nenechajte sa mýliť - aj napriek svojej mladosti vie za prácu vziať ako málokto.

 

Jaroušek, Monika a Lenka                                    

 

 

 

 

 

 

7.Najväčšší fanúšičky 4Home produktov

Dievčatá z reklamačného chceli byť pôvodne princeznami. Potom ale objavili kúzlo baránkových viest, kvalitného oblečenia a revolučného silikónového riadu a zistili, že na svojom oddelení sú vlastne v raji. Od tej doby nedajú na naše produkty dopustiť.

8.Najmilejší

Velichovák telom, dušou, s najmilejšiou povahou, na príjme nás presviedča, že ide všetko s rozvahou. Princa na bielom (čiernom, hnedom, kľudne aj strakatém) koni si nevieme predstaviť lepšie (a keďže zloženie 4home tímu je prevažne ženské, vieme, o čom hovoríme). Jarko je skrátka naše zlatíčko so srdcom na správnom mieste...


 

call centrum a Barča                                    

 

 

 

 

 

 

                                  

9.Najzakecanejší

Komu sa celý deň pusa nezastaví? No predsa našim dievčatám zo zákazníckeho! Svojím hlasom, ochotou a príjemným vystupovaním očaria nejedného zákazníka na telefóne, ochotne poradia aj pomôžu. A nezastaví sa ani keď majú pauzu... Sú to skrátka naše dievčatá do nepohody.

10.Najvernejší

Naša najkrajšia kolegyňa Barča vernosť nezaprie. Za svojím pánom chodí po celej kancelárii sem a tam. Avšak len do tej doby, než objaví vašu desiatu. To potom dá všetku lásku a vernosť len a len vám. :)


Utiekol vám 1. diel článku o našej firme? Môžete si ho prečítať TU!

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť