Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Viac informáciu tu.

A čo nosí vaša spáľňa? EXTRA ZĽAVA až -47 % na vianočný textil
EXTRA ZĽAVA až -47 % na vianočný textil
Kontakt 0 Obľúbené Prihlásenie Košík

Náhľad košíka

K doprave ZADARMO ostáva nakúpiť za 60,00 €
Váš košík je prázdny...
Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm
 Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black od japonskej značky Kai s dĺžkou čepele 21 cm je tradičným nástrojom určeným na prípravu rýb, najmä pri filetovaní a krájaní tenkých plátkov. Vďaka jednostrannému ostriu zaručuje čistý, hladký a precízny rez, čo z neho robí ideálnu voľbu na prípravu sushi a sashimi. Nôž je určený pre pravákov. Čepeľ je vyrobená z prvotriednej japonskej nehrdz. ocele Daido 1K6 s tvrdosťou 58±1 HRC, ktorá vyniká dlhotrvajúcou ostrosťou a odolnosťou. Jej leštený povrch podčiarkuje minimalistický vzhľad noža a zároveň uľahčuje prácu pri krájaní. Rukoväť z polypropylénu s bambusovým prachom je navrhnutá tak, aby bola nielen pohodlná, ale aj hygienická vďaka prírodným antibakteriálnym vlastnostiam. Kolekcia Wasabi Black sa vyznačuje nadčasovým dizajnom a praktickým spracovaním, čo ju robí ideálnou voľbou aj pre profesionálne kuchyne a reštaurácie. Hlavné výhody produktu tradičný japonský nôž Yanagiba na filetovanie rýb jednostranne brúsené ostrie pre dokonalý, čistý rez ideálny na prípravu sushi a sashimi čepeľ z japonskej ocele Daido 1K6 s tvrdosťou 58±1 HRC minimalistický dizajn s leštenou čepeľou a kovovou záštitou antibakteriálna rukoväť z polypropylénu s bambusovým prachom vyrobené v Japonsku, vhodné pre domáce aj profesionálne kuchyne Obsah balenia 1× Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black 21 cm Parametre a špecifikácie určenie: pre pravákov dĺžka ostria: 21 cm dĺžka rukoväte: 12,6 cm materiál čepele: japonská oceľ Daido 1K6 materiál rukoväte: polypropylén s bambusovým prachom tvrdosť: 58±1 HRC krajina pôvodu: Japonsko
0,0 0
50

Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm

Zľava -14%
Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm
Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm Tento produkt si práve prezerá 7 zákazníkov

Kai Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black, 21 cm

Veľkostné varianty (3)
57,99 € ušetríte 8,00 €
49,99 €
Garantujeme doručenie tohto produktu do Vianoc
Skladom u dodávateľa
Doprava zadarmo nad 60,00 €
Osobný odber(viac informácií)
od 2,99 € | doručíme štvrtok 11.12.
Doručenie na adresu(viac informácií)
od 3,99 € | doručíme štvrtok 11.12.
Nákupom získate 111 Pohodáčikov

Katalógové číslo:

 136890

Popis

Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black od japonskej značky Kai s dĺžkou čepele 21 cm je tradičným nástrojom určeným na prípravu rýb, najmä pri filetovaní a krájaní tenkých plátkov. Vďaka jednostrannému ostriu zaručuje čistý, hladký a precízny rez, čo z neho robí ideálnu voľbu na prípravu sushi a sashimi. Nôž je určený pre pravákov.

Čepeľ je vyrobená z prvotriednej japonskej nehrdz. ocele Daido 1K6 s tvrdosťou 58±1 HRC, ktorá vyniká dlhotrvajúcou ostrosťou a odolnosťou. Jej leštený povrch podčiarkuje minimalistický vzhľad noža a zároveň uľahčuje prácu pri krájaní. Rukoväť z polypropylénu s bambusovým prachom je navrhnutá tak, aby bola nielen pohodlná, ale aj hygienická vďaka prírodným antibakteriálnym vlastnostiam.

Kolekcia Wasabi Black sa vyznačuje nadčasovým dizajnom a praktickým spracovaním, čo ju robí ideálnou voľbou aj pre profesionálne kuchyne a reštaurácie.

Hlavné výhody produktu

  • tradičný japonský nôž Yanagiba na filetovanie rýb

  • jednostranne brúsené ostrie pre dokonalý, čistý rez ideálny na prípravu sushi a sashimi

  • čepeľ z japonskej ocele Daido 1K6 s tvrdosťou 58±1 HRC

  • minimalistický dizajn s leštenou čepeľou a kovovou záštitou

  • antibakteriálna rukoväť z polypropylénu s bambusovým prachom

  • vyrobené v Japonsku, vhodné pre domáce aj profesionálne kuchyne

Obsah balenia 1× Yanagiba filetovací nôž Wasabi Black 21 cm

Parametre a špecifikácie

  • určenie: pre pravákov

  • dĺžka ostria: 21 cm

  • dĺžka rukoväte: 12,6 cm

  • materiál čepele: japonská oceľ Daido 1K6

  • materiál rukoväte: polypropylén s bambusovým prachom

  • tvrdosť: 58±1 HRC

  • krajina pôvodu: Japonsko

viac menej

Parametre

Značka: kai Kai
Dĺžka čepele : 21 cm
Farba: čierna
Materiál: nerez + plast
Umývačka riadu: nie
Veľkosť: M

Viac z kolekcie Wasabi Black

Hodnotenie Dotazy (0)

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť